Store resultater med Nimue hjemmepleje og klinik behandlinger til den sarte hudtype

Er du plaget af rosacea, dermatitis eller sart og sensitiv hud med synlige kapilærer, så kan Nimues hjemmepleje og behandliger i klinikken hjælpe dig.
Læs mere

Hyperpigmentering er en stor udfordring for mange... Lad os hjælpe..

Læs mere

Pigmentering og ar efter acne? Nimue og Skinpen er løsningen!

Læs mere

Før & efter Rørholm Skincare Vippe- & brynserum

Ønsker du ekstra længde og fyldigere vipper samt tættere bryn, så bør du give dette serum en chance. Påføres dagligt om aftenen i en periode på 6-10 uger, for derefter at påføre serum 2 x ugentligt, når det ønskede resultat er opnået.
Læs mere

Skinpen behandliger er for dig, som ønsker en dybdegående behandling

Ønsker du varige resultater? Med Skinpenbehandlingen dannes der mikroskopiske microlæsioner i huden, og disse opheles og danner kollagen væv. Vi taber kollagen med alderen, og kollagen giver fylde i underhuden.
Vi anbefaler denne behandling for dybe rynker, linjer, opstramning og løft af huden, akne, ar efter bla. akne, strækmærker og pigmentering. Behandlingen er et naturligt alternativ til fx. BOTOX og filler, da huden med denne behandling reparerer , øger kollagendannelsen og fornyer sig selv. Huden afrenses, peeles, der arbejdes med skinpennen i ansigtet, beroligende og kølende maske samt afsluttende maske påføres. Vi behandler med Nimue produkter i denne behandling.
Læs mere

Resultat efter Skinpen behandlinger og hjemmepleje

Opstrammet hud, færre rynker, mere ensartet hud, mindre synlige porrer? Vi kan hjælpe dig! Book tid til en grundig vejledning, så du bliver informeret om hvad din hud har brug for, og hvordan vi kan hjælpe.
Læs mere

Luksus behandling Sublime Skin

Læs mere

Aqua Peel

Aqua Peel er en behandling, hvor der peeles med vand, hvor der arbejdes med at slibe og forfine huden på flere måder.
Huden dybderenses med blidt vakuumsug gennem hele behandlingen, hvor der fjernes døde hudceller og huden bliver renset. Varkuumsuget stimulerer blodcirkulationen, øger cellefornyelsen og giver glød til huden.
Der anvendes en mild kemisk peeling, snavs løsnes fra huden, og tilstoppede porer renses.
Snavs fjernes fra tilstoppede porer, som mindskes.
Der anvendes serum og maske efter hudtype.
Aqua Peel anbefales til de fleste hudtyper, og kan afhjælpe hudproblematikker som:
Acne, uren hud, tilstoppede porer, moden og for tidlig ældet hud eller for tidlig ældet hud, dehydreret og tør hud med fine linjer samt sensitiv hud. Behandlingen afsluttes med Bio Photon lysbehandling, som forstærker dit resultat.
Læs mere

Skinpen for øget hårvækst

Læs mere